Иван Ласкин обстреля Николета Лозанова с обиди

0
895

Пословична е “любовта” на актьора Иван Ласкин към Николета Лозанова

Точно, защото кипи от емоции към плеймейтката Николета Лозанова, Иван Ласкин не пропуска повод да я нападне и да я обстреля с обиди.

И тази война не е от вчера. Обаче Николета Лозанова не може  лесно да се защитава от нападките на Иван Ласкин, защото той не е  мекушав и лесна плячка  като Алисия. Иван Ласкин е чешит и когато нарочи някого, не го оставя така лесно.

Николета Лозанова
Иван Ласкин постоянно напада Николета Лозанова

Иван Ласкин не пропуска да си направи гавра с инициалите на Николета Лозанова и нейното авторско предаване  – Поверително от НЛ, според злъчните тълкувания на Иван Ласкин звучи като “Отвратително от НЛ”, писаха в ПИК.

НЛ е равно на “Няма Лице”, а има и още едно още по-зловещо сравнение с   “Недолю/бено Лай/но”. Тези свои авторски прозрения Иван Ласкин споделил във Facebook и срещнал голямо разбиране от неговите приятели.От както в ефир се появи предаването на Николета Лозанова, Иван Ласкин не спря да се нерви и да тръби, че в родния ефир има предавания и водещи, които са му толкова противни за гледане, че повече би се изкефил да му извадят зъб през задните части.

Обаче Николета Лозанова си трае и не смее да се разправя с Иван Ласкин, защото той и неговата съпруга Алекс Сърчаджиева имат много по-висок общестевн и социален рейтинг от Николета Лозанова и Валери Божинов взети заедно.

Все пак Иван и Алекс са актьори със сериозни биографии.

И други  българи не харесват Николета Лозанова, защото я намират за прекалено повърхностна. Но плеймейтката има и много почитатели.

Верни фенове с интерес следят нейното предаване, четат статусите на Николета Лозанова на нейната лична страница във Facebook и се радват за малката Никол.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.