Бг град се тресе от ужас: Духове на деца ги тормозят от десетилетия!(Зловеща история)

0
831

Духове на деца тормозят български град

Духове на отдавна починали деца бродят из улиците на български град. Жителите на Дупница от десетилетия са свидетели на странни явления.

духове
Духове на починали деца тормозят бг град

Там, около железопътните линии, бродят призрачни деца. От години в града се носят легенди за съществуването им.

Духовете на хлапетата не могат да се видят с просто око. Но тяхното присъствие се усеща осезателно, категорични са местните жители.

Според една от легендите, които се разпространяват из града, духовете са на малчугани. Те загинали на железопътните релси през 70-те години на миналия век.



Същите духове преди това били ученици. Заедно със своите преподаватели те заминали на екскурзия с автобус. Но на връщане рейса се повредил.

И заседнал точно на влаковият прелез. В това време към тях се отправила тежкотоварна влакова композиция.

Тя връхлетяла върху авариралия автобус. И още преди да бъдат извадени пътниците, страшният инцидент се случил. Починали много от децата, както и техните учители.

Малко след това се случили странните явления. В годините назад започнали да се случват странни и мистични неща. В това са категорични спецовете в окултните науки.

След като паднела вечерта, хората наоколо чували шепот, стенания и дори викове. Всички те идвали от влаковите релси. Според очевидци те виждали и призрачни създания, които се мотаели около района на произшествието.

Случвали се и други необясними събития. Щом някоя кола закъсала наоколо, моментално някаква сила неземна я изтласквала от релсите на безопасно место.

Шофьорите се кръстели, че виждали призрачни създания, които местели машината.

Така, че хората в колите да не пострадат, ако срещу тях се зададе влак.Призрачните деца просто бдели над опасния участък. И не давали на никой да пострада в този район.

Макар някои от жителите на Дупница да не вярват, окултистите са категорични, че се усеща свръхестествено присъствие наоколо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.