Владо Николов разтърси „Черешката на тортата“, всички останаха безмълвни!

0
428

Владо Николов показа, че у него се крие нещо много повече от един спортист!

Легендрният ни волейболист Владо Николов стори нещо удивително. Той разтърси „Черешката на тортата“ с мнението си за жените, видя TOPactualno.com.

Владо Николов
Владо Николов е душата на компанията в „Черешката на тортата“

Оказва се, че бившият национал счита феминизма и еманципацията при жените за един вид показност, която те използват като средство за постигане на целите си. Това му мнение остави смаяни останалите участници в кулинарното предаване.

„Аз имам по-различно виждане за понятия като „феминизъм“ и „еманципация“. Според мен, жените ги използват само когато им е удобно.“ – каза Владо Николов пред камерите на Нова ТВ.

Бившият волейболист като цяло приковава вниманието към себе си в „Черешката на тортата“ тази седмица. Той е душата на компанията и това си личи във всяка една вечер.



Най-голямо впечатление направи конфликтът му със Снежана Макавеева. Актрисата сама се заяде с него, питайки го дали още играе или е прекъснал преди десетилетие.

С мнението си за жените Владо Николов показва кой е шефът в неговия дом. Той е глава на семейство и очевидно от него зависят повечето неща в брака му.

Владо винаги е бил с лидерски качества, така че тук гледната му точка не е голяма изненада. В националния отбор той беше един от онези, които движеха тима напред.

Жените в „Черешката на тортата“ не се съгласиха особено с него. Най-яростно реагира Глория Петкова, която обяви себе си за типичен пример за еманципирана жена.

Владо Николов обаче не се трогва от нищо и никого, той отстоява мнението си пред всекиго. Затова е уважаван от цяла България.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.