Григор Димитров удиви „Уимбълдън“ с това, което разкри!

0
256

Григор Димитров си поставя много високи цели, даже според някои нереални!

Първата ни ракета Григор Димитров се цели много на високо. Очевидно бъдещото почти сигурно завръщане на Гришо в световния топ 10 му е дало самочувствие и той се чувства готов за големи подвизи.

Григор Димитров
Григор Димитров удиви всички

Оказва се, че хасковлията смята, че може да спечели „Уимбълдън„. Той заяви това на пресконференция след победата си над Маркос Багдатис по-рано през деня.

„Целта ми е да спечеля турнира, друга цел нямам.“ – каза Григор Димитров.

Думите му до голяма степен удивиха присъстващите, тъй като българинът до този момент няма нито една титла от Големия шлем. Той обаче счита, че вече е достатъчно подготвен да го направи.



Гришо на два пъти беше близо до спечелване на „Уимбълдън“, но отпадна на полуфиналите. Счита се, че това е най-удобният му турнир от голямата четворка и ако ще печели някой от тях, то това ще е именно този в Лондон.

Голямата мечта на Григор е добре известно, че е да спечели турнир от Големия шлем. Той има няколко от АТР, но вече се цели на по-високо.

Затова Гришо започва винаги с мисълта за титлата. Само така ще осмисли своята кариера напълно.

За Григор Димитров предстои среща с Дуди Села. Двамата ще се сблъскат един срещу друг в третия кръг на турнира. Това изглежда напълно преодолим съперник на нашето момче, но не бива да допуска и миг подценяване.

Засега Гришо изглежда в оптимална форма. Той показва най-доброто от себе си на този турнир и това дава надежда, че думите му могат да имат покритие. Дано наистина е така!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.