Григор Димитров отказва да признае, че няма психика на шампион!

0
266

Григор Димитров е безкрайно разочарован от случилото се на „Уимбълдън“

Живата легенда на българския тенис Григор Димитров проговори след срама, който изживя на „Уимбълдън“. Гришо иска да забрави по-скоро мача с Федерер, но не се съгласява с повечето коментари, че няма психика на шампион.

Григор Димитров
Григор Димитров не се предава

Това стана ясно от официалната пресконференция след двубоя. На нея нашият тенисист сподели някои неща, които може би изненадаха феновете.

„За мен отдавна в такива мачове напрежението не присъства. Излизам винаги с ясната цел да победя. В този мач обаче направих прекалено много грешки. Разочарован съм от себе си, срам ме е от играта ми.“ – каза Григор Димитров.

Мнението на повечето специалисти обаче се различава от това на Гришо. Из тенис средите се шири становище, че българинът няма психика на шампион и това ще го остави завинаги на крачка зад най-големите.



Легендата Джон Макенроу например е много разочарован от Григор и вече снема доверието си от него. Нещо, което правят още доста други специалисти.,

„Години наред аз виждах един истински шампион в Григор Димитров, но вече се замислям. Не може да губиш по този начин, дори и срешу теб да е Федерер. Явно сам не си вярва, а това е проблем.“ – споделя Макенроу, който в началото на 80-те години властваше по тенис кортовете.

Мечтата на Гришо се разби за пореден път. Той бленува да спечели титла от Големия шлем, но засега се задоволява само с АТП.

Григор е вече на 26 г. и ако иска да осъществи мечтата си, трябва да побърза. Разбира се, пред него има още време, но дали само това стига?!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.