Красивата Ева Веселинова от „Господарите“ шокира всички по време на „Черешката на тортата“

0
668

Ева Веселинова се оказа много лъчезарно и добро момиче, което дори е и добра домакиня!

Едно от най-красивите лица на родния ефир се казва Ева Веселинова. Репортерката на „Господари на ефира“ тази седмица се изявява в „Черешката на тортата“ и тази вечер смая всички с поведението си.

Ева Веселинова
Ева Веселинова шокира всички

Оказва се, че блондинката е едно много скромно и вечно усмихнато девойче. Освен това тя е и доста умна, а и интелигентна. Това стана ясно по време на домакинската й вечер.

Ева Веселинова сътвори една гръцка вечеря на своите гости. Това не изненада никого, тъй като тя дълго време е живяла в Санторини.

Онова, което шокира останалите обаче, е фактът, че журналистката няма приятел. Тя е необвързана от доста време, което е много странно.



„Явно не е поискала да има гадже, защото всеки ще пожелае такова слънчево момиче.“ – каза Деян Донков за Ева.

Факт е, че тя е в топ 10 на най-привлекателните известни жени в България. Затова се предполага, че просто няма време и желание да има мъж до себе си.

Ева Веселинова е доста начетена и добре образована. Тя е завършила бакалавър „Журналистика“ и магистър „Електронни медии“. Затова сега се води като една от щастливките, имащи шанса да работят по специалността си.

Репортерката на „Господарите“ намекна и причината, поради която е сама. Тя счита, че мъжете в България не желаят жената до тях да бъде умна и амбициозна, а трябва да бъде по-слаба от тях във всяко отношение.

Затова Ева още търси своя Адам и сигурно един ден ще го открие.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.