ТОП ясновидка предсказа дали България ще се оправи

1
1185

Много хора търсят нейните помощ и съвети, понеже всеки има моменти, в които се колебае по кой път да поеме. Българска топ ясновидка коментира бъдещето на България

Нейното име е Мария Дафова. Днес тя е на 80 години – енергична и жизнена, винаги готова да помага на хората в беда.

ясновидка
Мария става ясновидка и лечител, след като била в кома няколко дни

Мария не е родена с ясновидската дарба. Тя се появява доста по-късно в живота й, писаха в marica.bg.

Животът на Мария в миналото бил като на повечето хора. Работела като медицинска сестра в Пловдив. Майка на дъщеря и син. Има няколко внука.

Един ден, докато пресичала булеварда, близо до хотел „Санкт Петербург“, Мария е блъсната от камион. В болницата изпада в кома. Ходила до Отвъдното. Когато излязла от комата, лекарите я уведомили, че черепът й е спукан. След като е изписана от болницата, Мария остава вкъщи 6 месеца на легло.



Можела да става и да върви само по няколко крачки. Но и тогава често пъти падала на земята. Започнала да осъзнава, че нещо се случва с нея. Трябвало да изминат още 18 месеца, докато се възстанови напълно.

Мария се върнала обратно на работа. Нейните колеги започнали да осъзнават, че тя е различна. Даже неин колега реагирал, че тя излъчва нещо необичайно.

Мария се подложила на изследвания и се оказало, че притежава силна енергия. Затова завършила курс по биоенерголечение.

30 години Мария използва махало и линия. Тя лекува успешно страхова невроза, плексити, цистити, дископатии.    Прави масажи, лекува с биоенергия, лекува с народна медицина и с билки. Прави радиестезична диагностика.

ясновидка
ТОП ясновидката Мария направи прогноза за бъдещето на България

Днес Мария помага на хората комплексно – лекува и дава съвети за бъдещето. Топ ясновидката Мария казва, че голяма част от болестите днес се дължат на лошата храна. Мария се движи пеш. Казва, че ябълките са най-полезните плодове. Препоръчва липов чай при депресия, не само при проблеми с бъбреците. Приемът на чай от жълт кантарион лекува проблеми със стомаха.

Ясновидката Мария съветва хората да вярват в Бога. Да вършат добрини и да помагат на бедните. Не трябва да се изпитва злоба, защото тя се връща върху децата.

Животът на Земята е кратък. Животът в Отвъдното е дълъг. Човек се преражда. Но преди това се изправя пред съд. Най-ценни са добрите постъпки, които човек е извършил безпристрастно и безкористно.

Според Мария България няма да се оправи скоро. Не трябва да си правим излишни илюзии.  Следващите 8 години ще бъдат трудни и положението няма коренно да се промени. В деветата година начело на България ще застане мъж. Той ще успее да поведе държавата по пътя на големите успехи.

В момента в САЩ и в Англия живеят хиляди българи. Тогава и те ще се приберат обратно в страната. През следващите години ЕС ще продължи да ни помага, но е важно парите да се използват за обществено полезни нужди, а да не се крадат.

 

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. нищо не разбираш ве дрърта краво-българия ше се оправи само по един на4ин коги потур4еите помъ4ените сиганите и еврйте ги няма в българия

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.