Задържаха Пацо от Биг Брадър при спецакция

0
764

Бил е закопчан с още 11 участници

Пацо, който бе един от най-култовите и запомнящи се участници в риалитито Биг Брадър, е бил задържан при спецакция.

Пацо
Бил е закопчан с още 11 участници

Пацо е бил задържан от полицейските власти за организирането на нелегални хазартни игри и залагания, отбелязва „Телеграф“.

От разпространената информация става ясно, че бившият участник в Биг Брадър е бил задържан на 14 юли. Служители на териториална служба „Борба с организираната престъпност“ в миньорския град Гълъбово, също са взели участие при спецакцията.

Панайот Кючуков, който цяла България знае като Пацо от Биг Брадър е бил закопчан заедно с още 11 участници в залаганията.
От ОД на МВР в Стара Загора разкриха, че разполагат с информация, че в Гълъбово се провеждат незаконни залагания още от края на 2016 година.



34-годишният Пацо е бил отведен за срок от 24 часа в полицейското управление в Гълъбово. За момента срещу него няма повдигнати обвинения, нито пък му е била определена мярка за неотклонение.

През изминалите почивни дни са били проведени редица разпити, в това число и пред съдия.
По време на извършените процесуално-следствени действия са били иззети зарове, чипове, тестета карти и куфари, съдържащи пособия за хазартни игри. При спецакцията са били иззети и пари, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.