Кралица Елизабет Втора: С тези осем тайни тя се радва на дълъг живот! (Ето ги)

0
301

Кралица Елизабет Втора навъртя 91 лазарника

Кралица Елизабет Втора подкара деветото си десетилетие. Но повелителката на Бъкингамския дворец продължава да е все така жизнена, стегната, енергична и усмихната.

Определено на Острова полагат специфични грижи за здравето й. Но тя спазва и тези осем правила, които й гарантират дълголетие.

Кралица Елизабет Втора има своите тайни за дълъг живот

Кралица Елизабет Втора не може да си позволява да се залежи. За това държи болестите далеч от себе си. Като се храни здравословно. Желязно правило е вечер да не консумира ориз, картофи и паста.

Освен това майката на принц Чарлз никога не преяжда и избягва тежките, и мазни храни.Така намалява затлъстяването и риска от сърдечно-съдови заболявания. Този железен хранителен режим 91-годишната кралица спазва от десетилетия.

Коронованата особа никога не е пушила, нито изпила повече от една чашка алкохол на светски събития.

Най-дългогодишният монарх става и си ляга по едно и също време. И този навик не си е променил назад в годините.

Здравият й сън от шест часа гарантира също дълъг живот. Освен това всеки ден кралицата разхожда своите кучета и язди кон.

Това й носи изправената й стойка, както и доброто й здраве, въпреки напредналата й възраст.

Кралица Елизабет Втора умее да контролира и стреса. Според изследванията колкото по-голям е контрола над живота ви, толкова по-дълго живеете.

Доказателството за това правило е възрастната кралица.

Освен това стопанката на Бъкингам ежедневно стимулира мозъчната си дейност. Тя не се отказва от работните си ангажименти. И всеки ден подписва един куп важни документи.

Смята се, че вярата в Бог също й помага да живее до дълбока старост. Както и съпричастността й към бедните и онеправданите.

Кралица Елизабет Втора обича и своя съпруг Филип. С когото са заедно цели 68 години. Учените са категорични, че безоблачния брак намалява риска от инфаркт и инсулт.

Е, гените също оказват влияние. Защото майката на кралицата е доживяла до 101 години. А в рода й има още дълголетници.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.