Ето какво да направите, ако сте твърде изморени за интимни ласки

0
165

Говорете с партньора си на тази тема

Често пъти представителките на нежния пол биват упреквани, че си измислят всевъзможни оправдания само и само да избегнат предстоящите интимни ласки.

интимни ласки
Говорете с партньора си на тази тема

Истината е, че дамите също обичат интимни ласки, но често пъти са твърде уморени за подобни подвизи в леглото.

В този ред на мисли списание „Космополитън“ дава няколко ценни съвета какво да направите, ако се чувствате твърде изморени за интимни ласки. Ето ги и тях:

1. Легнете си навреме
Не се изтягайте на дивана пред телевизора, а направо си легнете. Така на сутринта ще станете много по-свежи и ще имате време и желание да обърнете внимание на половинката си.2. Правилото на 10-те минути
Дори да нямате намерение да преминете към интимни ласки, нищо не ви пречи да отделите десетина минути. В тях подарете на половинката си целувки, гушкане и галене. Всичко това може да ви насърчи да се отдадете на страстта.

3. Пробвайте нещо ново
Не е изключено честата ви умора да се дължи на факта, че интимният ви живот е доста скучен. Ако наистина е така, то е крайно време да поговорите с партньора си. Споделете му какво ви харесва и кои са нещата, които не ви допадат. Не забравяйте, че той не може да чете мисли, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.