Щракнаха Владимир Путин в гореща целувка с изкусителна блондинка в центъра на Москва (ФОТО)

0
239

Руският президент не спира да изненадва

Руският държавен глава Владимир Путин бе заснет да целува изкусителна блондинка в центъра на Москва.

Владимир Путин
Руският президент не спира да изненадва

Случката се разигра на Стария Арбат в центъра на руската столица. По това време Владимир Путин бе на посещение при природозащитничката Людмила Алексеева по повод 90-ия й рожден ден.

Малко, след като руският президент излезе на улицата, остави всички без думи. След като се обърна към хората, които го чакаха с интерес, ги попита дали им харесва там. Всички те отговориха положително.

Владимир Путин се пошегува, че времето е проявило своята благосклонност по отношение на туристите и им е провървяло. Към намиращите се в близост няколко чуждестранни туристи, Владимир Путин се обърна на английски.



В същия този момент, тайнствена блондинка привлече вниманието на руския държавен глава. И докато Владимир Путин я прегръщаше, тя се възползва от ситуацията и го целуна по бузата.

Случката се превърна в истинска сензация за местните медии.
Те веднага публикуваха видео и снимки, запечатали паметния миг.

Вчера излезе друга доста разтърсваща новина за руския президент. Местните медии съобщиха, че много обича да се къпе във вана с… кръв от отрязани рога на марийски елени. Според древна традиция, тази кръв е истински еликсир, който подобрява значително здравето и мъжката потентност, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.