В никакъв случай не взимайте някое от тези неща, ако пътувате за Милано

0
426

Забраната е в сила до 13 август

Ако сте решили да отскочите на пътешествие до Милано, то в никакъв случай не трябва да взимате някое от тези неща.

Милано
Забраната е в сила до 13 август

От известно време насам в Милано са забранени стъклените бутилки, количките за храна и стиковете за селфи. В случай, че решите да пренебрегнете тази забрана, рискувате да отнесете сериозна санкция.

Забраната е в сила от 14 юли, тази година и цели ограничаване на антисоциалното поведение и опазване на чистотата, отбелязва британският „Индипендънт“.
На жителите и туристите на Милано, е абсолютно забранено да пренасят, държат, оставят на земята, вземат или изхвърлят каквито и са било стъклени бутилки, кенове, контейнери или селфи стикове.

Тук обаче е мястото да отбележим, че тази забрана е валидна за района между площад „24 май“, авеню Горициа, Вия Кодара, площад Канторе и „Габриеле д’Аннуцио“.
Освен това са забранени и фойерверките. Вето е наложено и върху количките за храна. Новата регулация е забранила всички видове „мобилна търговия“ в обществените зони.



От местната администрация уточняват, че тези правила ще са в сила до 13 август. Съществува опция срокът на забраната да бъде удължен при нужда.
По този начин Милано се превръща в поредния град в Италия, който взема мерки срещу неприемливото и антисоциално поведение на туристите, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.