Звездата от „Сам вкъщи“ е напълно нов човек: Няма да повярвате, че това е Маколи Кълкин! (СНИМКА)

0
666

Маколи Кълкин стана тотална звезда със „Сам вкъщи“, което без малко да го погуби!

Актьорът Маколи Кълкин премина през много тежки изпитания, но изглежда, че животът му най-после е потръгнал в правилната посока. Той вече има напълно приемлив външен вид.

Маколи Кълкин
Маколи Кълкин имаше много изпитания в живота си дотук

Мак, който все още държи рекорда за най-богатото дете в света, дълго време се беше тотално състарил. Не е тайна, че той е със слаба воля и използваше много години наркотици и различни вредни медикаменти.

Днес обаче Маколи Кълкин изглежда по-добре и сякаш най-лошите му дни са вече зад гърба му. Той е бил засечен в хипермаркет да си купува цигари и там е бил щракнат от минувач.

На снимката, която ви показваме, се вижда, че актьорът е с прилична външност и няма и помен от амортизираното му лице, с което се разхождаше допреди година.



Според информациите, причината за положителната промяна у звездата от „Сам вкъщи“ е актрисата Бренда Сонг. Тя е настоящата му любовна тръпка и очевидно го е вкарала в правия път.

В момента Мак не се развива много в киното, а залага повече на музикалната си кариера. Той е част от група, която има немалко успехи.

Припомняме, че Маколи Кълкин тръгна надолу след първите две части на „Сам вкъщи“, в които участва. Тогава славата на такава ранна възраст не му понесе и той се оказа наркозависим.

Именно пороците провалиха голяма част от живота на актьора. Това погуби връзката му с Мила Кунус, която твърдеше, че е голямата му любов. Очевидно обаче вече я е превъзмогнал.

Оставяме ви със снимката на Маколи Кълкин, това е той днес!

Маколи Кълкин
Това е Маколи Кълкин в наши дни
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.