С тези няколко трика ще излизате перфектно на снимки

0
197

Със сигурност новите попълнения към албумите ви, ще са невероятни

Вероятно имате приятели, които винаги излизат перфектно на снимки.

снимки
Със сигурност новите попълнения към албумите ви, ще са невероятни

Почти е сигурно, че тайничко им завиждате, защото вие не излизате съвсем добре на снимки. Ако сте се разпознали в това описание, то следващите редове са точно за вас.

В никакъв случай не си мислете, че не сте достатъчно фотогенични и поради тази причина не излизате добре на снимки. Истината е, че просто не знаете някои важни трикове.

След като ги научите, със сигурност ще добавите перфектни снимки към албума си. Ето ги и тях:Обърнете внимание на светлината
Избягвайте да заставате директно на силна светлина. Най-добре би било, ако източникът на светлина е зад или до фотоапарата.

Издължете шията си
Не гледайте надолу. Опитайте се да устремите погледа си нависоко, тъй като по този начин скулите и очите ви ще изпъкнат на преден план.
За да избегнете двойната брадичка, издайте главата си леко напред.

Изберете подходящо червило
Изборът на най-подходящото червило също е от огромно значение за перфектната снимка. Специалистите препоръчват да заложите на телесните цветове или класическия червен цвят.

Групови снимки
Ако сте част от групова снимка, то в такъв случай много по-удачно би било да се отдалечите максимално от обектива, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.