Звезда от “Столичани в повече” разкри голяма своя драма: Нямах къде да живея и тогава…

0
397

Ненчо Илчев, който стана звезда покрай “Столичани в повече”, е имал нелек живот дотук!

Звездата на “Столичани в повече” Ненчо Илчев разкри най-тежкия си миг в живота. Той е бил преди около 5 години, когато шефът му в сериала го е спасил, пише в. “Шоу”.

Столичани в повече
“Столичани в повече” промени живота му

Актьорът е нямал собствено жилище до 40-годишна възраст. Това го е тормозело, тъй като има съпруга и син, който расте все повече.

“Живеех в апартамент на Съюза на артистите. Беше таванско помощение, което не стигаше за едно семейство. Детето ми беше станало вече на 6-7 г. и тогава осъзнах, че не мога повече така да продължавам. Споделих проблема си с Евтим, а той моментално го реши.” – спомня си днес Ненчо.

Всъщност продуцентът Евтим Милошев му продава жилище, което е строил за себе си, но на много по-ниска цена. Така направил огромен жест към своя подчинен.Ненчо Илчев и до днес не може да намери думи да се отблагодари на своя началник. Той буквално го е спасил от най-тежкия му период в живота.

Милошев е човекът месия за актьора. Заедно с Любо Нейков му дадоха хляб преди 10 години, когато го назначиха в “Комиците”. Само 4 години по-късно пък го взеха и в “Столичани повече”. Така те двамата преобърнаха живота му, но за хубаво.

Днес Ненчо е на 45 г. и живее със семейството си в собствено жилище. Той е готов на всичко за жена си и сина си, неведнъж го е казвал.

“Аз не робувам на парите. Отказвал съм много добри предложения за роли, когато това ще ми коства време със семейството ми.” – признава известният като отец Григорий актьор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.