Кошмар! Анджелина Джоли разкри болестта, която е развила след раздялата си с Брад Пит

0
591

Анджелина Джоли е изживяла огромен кошмар по време на своя развод!

Актрисата Анджелина Джоли е била повече от съсипана след раздялата си с Брад Пит. Тя се е правила на силна, а всъщност дори чисто здравословно е била много зле.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли разкри за болестта си

Красавицата е вдигнала изведнъж много високо кръвно налягане, което й докарало парализа на лицевия нерв. Това я уплашило толкова силно, че тя моментално отишла на лекар.

„Бях постоянно с високо кръвно тогава. Това не е присъщо за мен, защото по принцип съм с ниско. Явно затова организмът ми прие много трудно промяната и получих парализа. Излекуваха ме с акупунктура.“ – разкрива Анджи пред „Венити феър“.

Освен проблемите с кръвното, актрисата е изживявала и чисто емоционално раздялата. Тя получила депресия, от която излязла с помощта на психолог.



Именно така дошла идеята децата й също да посещават психолог. Както е известно, тя ги прати при специалист няколко пъти по време на развода си.

Днес Анджелина Джоли вече е добре физически, но е тотално нов човек. Тя е различна и много по-женствена, твърдят запознати източници.

Звездата от „Г-н и г-жа Смит“ от известно време се опитва да стане домакиня. Тя посещава готварски курсове и вкъщи прави опити да готви на шестте си деца.

„Това е абсолютно ново за мен. Никога не съм готвила преди, защото за тази цел си имах помощница. Сега обаче разбирам колко жена може да се чувстваш, когато правиш нещо у дома.“ – признава още Анджи.

Явно една година трябваше на актрисата да се възстанови напълно от травмата от развода с любовта на живота й. Сега вече е наред и е готова за нови подвизи, а може би и за нов мъж.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.