Хиляди девойки по света плачат: Джъстин Бийбър си отива?

0
366

Джъстин Бийбър е станал тотално различен човек!

Тийн идолът Джъстин Бийбър хвърли в ужас своите фенове. Любимецът на хиляди дами по цял свят е напът да прекрати своята кариера и да се отдаде на духовния живот.

Джъстин Бийбър
Джъстин Бийбър се отказва?

Отскоро канадецът членува в паството в Хилсонг и мисли само за религия. Той е признал пред сайта TMZ, че славата го е уморила и мечтае за живот, в който е един от всички.

Джъстин Бийбър се чувствал отлично в тази общност, защото там не го третирали като звезда, а като обикновен човек. Нещо, което от години му липсвало.

Певецът вече е обявил пред свои близки, че желае да почине и да спре с творчеството си за малко. Мнозина обаче се опасяват, че това „малко“ може да е завинаги.



Вече се носят слухове, че Джъстин се чувствал много по-щастлив с новия си живот и може да продължи още дълго с него. Той обожавал това, че се държат с него нормално и обикновено.

„Джъстин Бийбър преоткри Иисус Христос и сега ще му е много трудно да се върне към стария си начин на живот. Той вече е друг – такъв, какъвто феновете няма да харесат.“ – пишат в САЩ.

23-годишният поп изпълнител е най-успешният тийнейджър в областта на музиката през последното десетилетие. Албумите му се продават като топъл хляб, а той самият е постоянно зает с нови проекти, които му носят сериозни приходи.

Много девойки по света са луди по Джъстин и са готови да прережат вените си, ако той слезе от сцената. Дори и да го направи обаче, дано не се стига чак дотам.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.