Ето го най-евтиният пудинг от хляб: Но изумително вкусен! (хит рецепта)

0
345

Този пудинг от хляб е супер икономичен, а зверски вкусен

Предлагаме ви рецептата за пудинг от хляб. Много евтин, страшно икономичен, а невероятно вкусен. Бързо завладява всеки, който го опита, защото предимствата му са наистина много. Става чудно и за гости.

пудинг от хляб
Евтин, лесен и изумително вкусен става този пудинг от хляб

Трябват ни един хляб, 250 грама сладкарска сметана, 500 грама прясно мляко, четири яйца, три ванилии, 200 грама стафиди, два шоколада, захар за поръсване.

Първо трябва да си приготвим един йенски съд и да го намажем с малко масълце. После си нарязваме хляба на кубчета и поставяме тези кубчета в йенската тавичка.

Поръсваме ги отгоре с парченцата шоколад, които сме начупили, както и със стафидите. Разбиваме си прясното мляко, заедно с ванилията, сметаната и с яйцата. Разбъркваме хубаво сместа и с нея обилно заливаме хляба.



После поставяме йенската тавичка в една по-голяма тава и сипваме топла вода около нея. Поръсваме си импровизирания, но чуден пудинг със захар и пъхаме да се пече във фурната.

Тя трябва да бъде предварително загрята на не повече от 180 градуса и следим кога ще бъде готов нашият десерт. Общо взето не му трябва много време, за да стане идеален за хапване.

Може да го консумираме, както топъл, така и студен. Но за лятото е по-добре да го оставим да се охлади малко и тогава да го сервираме. Става невероятно вкусно, а е супер икономично и бързо.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.