Кобрата шокира боксовия свят: Вижте как!

0
414

Кубрат Пулев – Кобрата предизвика тотален шок в боксовите среди!

Българската машина в профибокса Кубрат Пулев шокира цялата боксова общественост. Кобрата взе отношение по въпроса с отказването на Тайсън Фюри, но по най-неочаквания начин.

Кубрат Пулев Кобрата
Кубрат Пулев – Кобрата шокира всички

Според него, боксовият свят нищо няма да загуби с оттеглянето на британския циганин. Напротив, възлюбеният на Андреа счита, че това е нещо хубаво за спорта.

Причината Кобрата да мисли така е във факта, че Фюри е наркоман. Той бе уловен с кокаин, а след това всичките му пояси бяха отнети.

Именно затова Тайсън си тръгва само като претендент за световния връх, а не като световен шампион. Той бе за много кратко на върха, след като победи Владимир Кличко.



Кубрат Пулев от своя страна е на мнение, че щеше да успее да победи Тайсън Фюри, ако бяха се изправили един срещу друг. Нашият боксьор винаги е бил прекалено самонадеян.

Сега Кобрата пак е претендент за титлата, но надали скоро ще играе за нея. Антъни Джошуа, който в момента е номер едно в света, първо ще се бие отново с Кличко и чак след това, ако победи, ще мисли за други съперници.

Дали отказването на Фюри е добре за бокса или не, всеки сам може да прецени. Той беше един от най-големите гиганти на ринга и със сигурност това гарантираше шоу за зрителите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.