Абитуриентката Гери-Никол разкри най-неочакваното нещо на света!

0
330

Никой не очакваше това от Гери-Никол! Тя се оказа хем талантлива, хем умна!

R&B звездата Гери-Никол Георгиева тази година беше абитуриентка. Покрай многото участия и ангажименти в музиката, се очакваше, че певицата няма да има време за училище, но напротив.

Гери-Никол
Гери-Никол изненада всички

Оказва се, че малката варненска чаровница е завършила с отличен успех гимназията. Нещо, което изненадва много хора, но е факт и може да се провери.

„Завърших с 5.50, което за мен е наистина голямо постижение. Успях да намирам време и за учене, това беше много важно за родителите ми.“ – споделя с усмивка Гери-Никол.

Родителите на младата певицата са образовани и неслучайно много държат на учението. Баща й е един от най-влиятелните адвокати във Варна. Говори се, че той сам й финансира кариерата.



Гери-Никол иначе изкара един приятен абитуриентски бал. За разлика от колежката си Михаела Маринова, Гери остави немалко приятели в училище и почете своя бал.

Този успех в гимназията може да й послужи за в бъдеще, ако пожелае да продължи образованието си във висше учебно заведение. Това обаче най-вероятно няма да е в България.

Според слуховете, Гери вече стяга куфарите за Лондон, където ще учи висше. Тя обаче няма никакво намерение да прекъсва своята кариера тук, а напротив.

Дали малката варненска хубавица ще успее да съчетае учението с музиката, както и лутането между Англия и България, предстои да разберем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.