Д-р Димитров: Диабетът се лекува грешно!

0
467

Това заболяване се е превърнало в един от бичовете на новия век

Д-р Ивайло Димитров е категоричен, че диабетът се лекува по абсолютно грешен начин.

диабетът
Това заболяване се е превърнало в един от бичовете на новия век

Д-р Димитров е специалист по психиатрия, психотерапия и хомеопатична терапия.
За никого не е тайна, че диабетът отдавна се е превърнал в бич на новото време. Много хора страдат от това коварно заболяване, което неслучайно е наречено „тихият убиец“.

Диабетът действа тихомълком, а вие разбирате, че организмът ви е съсипан в крайния етап. Това заболяване води до редица проблеми и усложнения след себе си. Едно от тях е наднорменото тегло.

Все по-голяма част от моделите на хранене, са опасни и вредни. Липсата на периоди на детоксиация и приемът на твърде много захари и вредни храни, не водят до нищо добро.
Истината е, че почти всеки човек задръства организма си в максимална степен.Сложете ръка на сърцето и признайте пред себе си колко пъти си дадохте поне един детоксикиращ ден в седмицата?
Другият особено важен момент е, че обикновено не се обръща внимание на факта, че преобладаваща част от храната, която се приема, е киселинна.

По този начин се стига до сериозни нарушения на алкално-киселинния баланс в организма, а това води след себе си до наднормено тегло. Сами виждате колко малки и на пръв поглед незначителни неща, могат да доведат до сериозни здравословни проблеми, какъвто е диабетът, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.