Ето как протича лечението на Нана Гладуиш

0
428

Тв водещата има пълната подкрепа на семейството си

За никого не е тайна, че тв водещата Нана Гладуиш поведе за втори път тежка битка с рака.

Нана Гладуиш
Тв водещата има пълната подкрепа на семейството си

Припомняме, че в края на юни, Нана Гладуиш съобщи, че започва за втори път тежката борба. Водещата на предаването „Съдебен спор“ вече е започнала курса с химиотерапията.

Разходите по вливанията, които се правят с цел да разрушат злокачествените метастази в организма й, ще бъдат поети изцяло от съпруга й – Джонатан.
Нана Гладуиш сподели, че именно той е бил човекът, който я е подкрепил финансово и при първия сблъсък с коварното заболяване.

Тя твърди, че ако съпругът й не разполагал с достатъчно финансови средства, нямало да си позволи лечение в чужбина. Тв водещата посочва, че, ако лечението се осъществява в чужбина, шансът за оцеляване е много по-голям.



Един от най-тежките моменти за Нана, е бръсненето на косата. За нейно огромно съжаление, тя изживяла този ужас при първата битка с рака. Сега всичко се повтаря отново.
Тв водещата споделя, че и двата пъти поискала сама да отреже косата си. Истината е, че не желаела да вижда кичури коса всяка сутрин на възглавницата си.

Нана е решена, че ще се бори заради 7-годишното си дете и няма да позволи на коварното заболяване да я повали, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.