Месечен хороскоп август 2017 – Козирог, Водолей, Риби

0
352

Инатът и импулсивността ви тласкат към множество грешки

Точният месечен хороскоп за август ще ви разкрие какви изненади ви очакват през следващите дни.

месечен хороскоп
Инатът и импулсивността ви тласкат към множество грешки

За да научите какво ви е спретнал августовският месечен хороскоп, е достатъчно да прочетете следващите редове.

Ето какво ви очаква според звездите:

Козирог
В дните до 13-ти август имате прекрасна възможност да поставите ново начало. След това обаче трябва да обмисляте внимателно всяка своя крачка и много да внимавате с начинанията си, тъй като Меркурий става ретрограден.
Преодолейте комплексите си, за да не се сблъсквате с пречки по пътя. Имате шансове за развитие и обогатяване на знанията. В никакъв случай не ги пропилявайте.
Не позволявайте на околните да ви използват.



Водолей
Вашият месечен хороскоп гласи, че през дните до края на месеца животът ви ще се промени към по-добро. За съжаление обаче в един момент ще осъзнаете, че сте сами, тъй като околните не желаят да ви подкрепят. Те също ще бъдат щастливи, ако ви окажат подкрепа, но незнайно защо са решили да се отдръпнат и да не ви помагат.
За пореден път ще докажете, че заслужавате позицията, която заемате. Бъдете обаче особено внимателни, тъй като някой чака само да сгрешите.

Риби
През новия месец няма да се чувствате добре в кожата си. Истината е, че ще попаднете в плен на непредвидени трудности и това ще ви накара да се сринете. Причината обаче се крие основно във вашата импулсивност. Инатът също не ви е от полза. Именно те ви тласкат към грешни и прибързани начинания, за които после плащате скъпо, пише dunavmost.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.