Тервел Пулев не може да се нахвали: Жена ми е…

0
348

Тервел Пулев се радва от това, че съпругата му е разумна и мъдра жена!

Боксьорът Тервел Пулев живее в пълно щастие. Той е женен за бивша волейболистка и има две деца от нея. Най-много му допада обаче това, че тя не е кифла, пише HotArena.net.

Тервел Пулев
Тервел Пулев се хвали с жена си

Братът на Кобрата навсякъде, където седнел, се хвалел каква страхотна жена има. Той не можел да й се нарадва, защото у нея го нямало онова типичното женско, което се определя като харчене на много пари с лека ръка.

„Диана е най-великата жена. Никога не ми е опявала за пари. Никога не е искала да си купува скъпи неща, винаги си е правила сметката и е мислила първо за семейството и чак после за себе си.“ – хвалел се Тервел Пулев.

Той се запознава с жена си още като тийнейджър, когато и двамата са на спортен семинар. Веднага започват сериозна връзка и се влюбват един в друг.



Именно това ранно влюбване държи Тервел с много ниска бройка жени до днес. Той е бил едва с 2-3 момичета, преди да се запознае с Диана.

Явно родът Пулеви е по сериозните връзки. Кубрат вече е с Андреа цяло десетилетие, което е наистина много. Това не може да не радва бащата на известните братя, който е изгубил жена си твърде рано.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.