Плъх се разхожда по баклавите в сладкарница у нас (+видео)

0
724

Доста голям и охранен плъх спокойно подскача по тавите със сладки изкушения в родна сладкарница. Наблюдателни хора го заснеха и пуснаха в интернет

Палав плъх

Свидетел на разходката на охранения плъх в сладкарницата станал студент от Гърция, който учи в Пловдив.

Изумен, стресиран и възмутен, младият грък извадил своето мобилно устройство и документирал разходката на пловдивския плъх, научихме от TrafficNews.bg и цитирани от Блиц.

Без значение, че този плъх разнася зарази по вкусните сладки изкушения в пловдивската сладкарница, не е направена проверка от РЗИ.

plah
Голям плъх се разхожда по сладкишите в пловдивска сладкарница
plah-mishka
Сервираха мъртва мишка на дете в пловдивска болница преди време

Вероятно никой не е подал сигнал до Районната здравна инспекция на Пловдив, разчитайки, че тя ще се самосезира, след като клипчето е пуснато в интернет.



Но до момента няма никакви действия от страна на органите и сладкарницата продължава да работи на пълни обороти, а клиентите, които не са обърнали внимание на бързокракия плъх, купуват и ядат вкусни толумбички, пасти, баклавички и други вкусотии.

Явно Пловдив е градът на гризачите.

Миналата година умряла мишка беше сервирана на дете, пациент в пловдивска болница.

Тогава на проблема беше дадена сериозна гласност. ТВ медии излъчиха множество репортажи, защото ако хигиената в болниците, където се лекуват дори малки деца, не е на необходимото ниво, как  да бъдем взискателни към останалите места.

 

*****

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.