Скандалната Сузанита Мурадова втрещи отново цяла България!

0
495

Сузанита Мурадова направи ново нещо, което прикова вниманието на много хора!

Красавицата на Орхан Мурад е сред най-скандалните личности на страната в последните седмици. Сузанита Мурадова е девойката, която не признава правила.

Сузанита Мурадова
Сузанита Мурадова пак шокира всички

Доказа го и сега с новината, че ще прави дует с една от големите звезди на родния попфолк. Сузи е само на 14 г., а вече готви съвместен проект с голямата Андреа.

Гаджето на Кубрат Пулев е доказала отдавна, че не робува на правила в музиката и може да изпълнява всякакви стилове, стига да й допада парчето. Именно това смята да направи и сега.

Сузанита Мурадова вече направи своя дебют с парчето „Луцифер и Буда“, което направи фурор. Може би това е убедило толкова нашумяла певица като Андреа да й обърне внимание.



Щерката на Орхан Мурад постоянно провокира феновете си със снимките, които пуска в мрежата. Тя е още много далеч от пълнолетието, а вече се държи като голяма жена и непрекъснато се разголва.

„Нямам търпение да работя със Сузи, защото в момента тя е по-известна от над половината ми колежки. Ще ни бъде много забавно заедно.“ – твърди Андреа.

Вече се обсъждат слухове, че Орхан Мурад е осигурил на дъщеря си дуета с бившата пайнерка. Дори и да е така, това ще бъде голям пробив и за двете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.