Николай Бареков съобщи изненадваща вест

0
252

След около месец евродепутатът ще стане баща за трети път

Евродепутатът Николай Бареков съобщи новина, с която успя да изненада всички.

Николай Бареков
След около месец евродепутатът ще стане баща за трети път

Той никога не е крил, че за него приоритет номер едно, е не кой да е, а семейството му. В този ред на мисли Николай Бареков сподели, че отново ще става баща. И за пореден път на момче.

За да избегне всякакви последващи догадки, Николай Бареков посочва, че майка на третия му наследник ще е Мария Календерска.
Едва ли някой се съмнява, че за него най-важно е семейството му, тъй като снимките, качени в социалната мрежа го доказват безусловно.

Семейството не е планирало лятна почивка, тъй като терминът на Мария Календерска е след месец. Всеки знае, че в последните дни от бременността е доста рисковано да се пътува. Именно поради тази причина Николай Бареков бил категоричен, че тази година ще се разминат без лятна почивка.



Освен това пловдивчанинът, който живее на семейни начала от доста време с Мария Календерска предполага, че раждането ще е по-скоро, отколкото се смята.
Първият син на евродепутата, е от съпругата му Евгения. Той носи и името му – Николай.

През 2014 година на бял свят се появи и първият му син от Мария Календерска. С нея Бареков работеше в ТВ7, която вече не съществува, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.