Научете каква поличба носят дните от седмицата

0
311

Вторник не може да бъде определен като благоприятен ден

Знаете ли, че всеки ден от седмицата вещае различна поличба.

седмицата
Вторник не може да бъде определен като благоприятен ден

Вероятно, когато поставяте началото на ново начинание се чудите кой ще е най-подходящият ден за целта. И това не е никак случайно. Вярвате или не, всеки ден от седмицата има своята поличба.

В следващите редове ще ви разкрием кои дни от седмицата са подходящи за нови начинания и кои не.
Така например се смята, че понеделникът е най-подходящ за поставяне на ново начало. Въпреки всичко, за да успеете, е необходимо да положите доста труд, както и да сте преценили правилно действията си.

Вторник не може да бъде определен като благоприятен ден. Обикновено той минава под знака на любовни проблеми и емоционални грижи.
Смята се, че не трябва да връщате заеми в този ден от седмицата, тъй като доста време ще тънете в дългове.Не започвайте нови и важни неща в сряда. Избягвайте и пътуванията в този ден, както и във вторник.

Петъкът е изключително благоприятен ден за любовта. Използвайте го за нови запознанства и приятелства. Ако в този ден видите прелитащи птици, това е знак, че скоро ще забогатеете.

В събота можете да вземете най-правилните решения, но само при положение, че сте си поставили ясно целите и проблемите още в петък вечер.
Неделя е денят, в който се „берат“ плодовете от положения труд, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.