Ето как можете да „изтриете“ жълтите петна от белите дрехи

0
731

Достатъчно е просто да отделите няколко минути и проблемът е решен

Със сигурност наличието на жълти петна върху белите дрехи, не е никак приятна гледка.

петна
Достатъчно е просто да отделите няколко минути и проблемът е решен

Обикновено върху белите дрехи често се появяват жълти петна от пот. Те също могат да бъдат отстранени изключително бързо и лесно. Дори и да не са се изпрали в пералнята, не се отчайвайте. Достатъчно е просто да отделите няколко минути и проблемът е решен.

Един от вариантите да се спасите от неприятните петна от пот, е аспиринът. Колкото и невероятно да ви звучи, е необходимо само да стриете два аспирина на прах. След това им добавете топла вода и разбъркайте. Накиснете проблемната дреха в този разтвор и я оставете за няколко часа (поне 2-3). След това изперете.

Другият вариант да решите този проблем е със смес от течен сапун и кислородна вода. Нужни са ви една част сапун и две части кислородна вода. Разбъркайте добре и натъркайте проблемната област от дрехата с тази смес. Оставете я да се абсорбира и изчакайте един час да подейства. Изперете, както обикновено.



За другия метод ви е необходим само ябълков оцет. Налейте достатъчно количество ябълков оцет върху петата и разтъркайте добре. След това сложете дрехата в пералнята и я изперете.

Който и от трите метода да изберете, със сигурност ще решите проблема, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.