Това са най-големите тайни на козметичната индустрия

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Често пъти дамите забравят да се грижат за шията, а тя издава възрастта

Както всяка друга индустрия, така и козметичната има своите тайни.

тайни

Често пъти дамите забравят да се грижат за шията, а тя издава възрастта

В следващите редове ще ви разкрием най-големите тайни на козметичната индустрия. Със сигурност никой от представителите на тази индустрия не би искал да сте наясно с тези тайни. Въпреки това е добре да ги знаете.

Ето ги и тях:

Не пресушавайте кожата
Преобладаваща част от кремовете за лечение на акне, изсушават кожата. Ако прекалите с употребата на този тип мазила, можете да си създадете сериозни проблеми.Шията
Често пъти дамите забравят да се грижат за шията толкова добре, колкото за кожата на лицето. Много е важно обаче да се грижите и за нея, тъй като тя може да издаде годините ви от раз. Кожата на шията е изключително тънка и поради тази причина изисква специални грижи.

Лед
Със сигурност козметичната индустрия може да ви предложи различни мазила за лице. Знаете ли обаче, че за да възвърнете свежестта, е достатъчно да обтриете лицето и шията си с няколко кубчета лед?
С този лесен и бърз трик, ще стимулирате кръвообращението и кожата ви ще засияе.

Пилинг
В никакъв случай не употребявайте гъби за лице и пилинг продукти, ако кожата на лицето ви е склонна към образуване на акне. По този начин само ще задълбочите възпалението, пише zajenata.bg.

loading...

Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар