Това са най-големите тайни на козметичната индустрия

0
317

Често пъти дамите забравят да се грижат за шията, а тя издава възрастта

Както всяка друга индустрия, така и козметичната има своите тайни.

тайни
Често пъти дамите забравят да се грижат за шията, а тя издава възрастта

В следващите редове ще ви разкрием най-големите тайни на козметичната индустрия. Със сигурност никой от представителите на тази индустрия не би искал да сте наясно с тези тайни. Въпреки това е добре да ги знаете.

Ето ги и тях:

Не пресушавайте кожата
Преобладаваща част от кремовете за лечение на акне, изсушават кожата. Ако прекалите с употребата на този тип мазила, можете да си създадете сериозни проблеми.



Шията
Често пъти дамите забравят да се грижат за шията толкова добре, колкото за кожата на лицето. Много е важно обаче да се грижите и за нея, тъй като тя може да издаде годините ви от раз. Кожата на шията е изключително тънка и поради тази причина изисква специални грижи.

Лед
Със сигурност козметичната индустрия може да ви предложи различни мазила за лице. Знаете ли обаче, че за да възвърнете свежестта, е достатъчно да обтриете лицето и шията си с няколко кубчета лед?
С този лесен и бърз трик, ще стимулирате кръвообращението и кожата ви ще засияе.

Пилинг
В никакъв случай не употребявайте гъби за лице и пилинг продукти, ако кожата на лицето ви е склонна към образуване на акне. По този начин само ще задълбочите възпалението, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.