Гал Сасон: Бъдете внимателни – ретрограден Меркурий ще започне да действа

0
2360

Астрологът Гал Сасон напомня на всички, че ще навлезем във фаза на третия  за 2019 г.  ретрограден Меркурий. Ако спазвате тези важни съвети, вие леко ще понесете неговия период

Гал Сасон напомня, че ще бъдем под влияние на ретрограден Меркурий

Вече свикнахме да чуваме понятието ретрограден Меркурий.

Добрата и позитивна планета Меркурий няколко пъти в годината започва да се върти в обратна посока. По време на това въртене обратно на часовниковата стрелка, се променя и влиянието на планетата.

От позитивна, енергията, която започва да излъчва става негативна. По тази причина астролозите постоянно напомнят за този природен феномен.

Първият ретроград беше от 5 март до 28 март на 2019 г. Вторият обхвана периода от 8 юли до 31 юли 2019 г.Третият започва на 31 октомври (вечерта след 19 часа). И приключва на 20 ноември 2019 г.

Гал Сасон припомня какво можем или не трябва да правим  в периода от 31 октомври до 20 ноември на 2019 г. Най-важното нещо е да не започвате нови начинания в този период.

Ако имате намерение да подписвате нови договори или анекси – отложете за по-късен период. Ако искате да сменяте своята работа или да предприемате нови начинания, изчакайте.

Не купувайте нова кола или жилище през този период.  От 31 октомври до 20 ноември 2019 г. това не трябва да се прави. Не че по принцип не може, но ситуациите ще ви поднесат неприятни изненади.

Например, ако купите нова техника в този период, вероятността да даде дефект е много голяма. Ако започнете нови преговори, може да се окаже на по-късен етап, че не сте догледали всички страни. Това, което в началото ви е изглеждало добро, може да се окаже вредно. Ако правите операция, която не е спешна, може да се получат усложнения.

Какво можете да правите през период на ретрограден Меркурий?

Гал Сасон казва, че всичко, което предварително сте обмислили и планирали добре, можете да го реализирате без проблеми. Например, ако сте планирали пътуване. Вече сте направили резервациите, купили сте билетите, уредили сте транспорта. По време на ретрограден Меркурий ще го реализирате без проблеми.

Българските астролози Алена, Оксана Станчева, Хули Леонис също съветват да бъдете внимателни в ситуациите на ретрограден Меркурий.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.