Андрей Арнаудов: Преди не исках деца заради кариерата си, а сега искам, но…

0
297

Андрей Арнаудов желае да стане най-после баща!

Продуцентът Андрей Арнаудов иска да има вече наследник. Вече е на 38 г. и това го кара да се надява да стане татко скоро, но засега това изглежда мит.

Андрей Арнаудов
Андрей Арнаудов вече иска деца

Андрю разкри по Би Ти Ви, че досега не е направил бебе заради своята кариера. Той се бил фокусирал само върху нея години наред и забравил за всичко останало.

Сега обаче, след като и възрастта му започна да напредва, продуцентът на „Папараци“ вече има огромното желание да гушне своя рожба и е решен да го стори час по-скоро. Майка му също е в трепетно очакване това да се случи най-после.

„Все още нямам деца, защото бях в период, в който се бях съсредоточил върху кариерата си. От няколко години насам искам деца, но така се случи, че жените, с които съм бил, не са искали. Надявам се скоро да ми се случи всичко това.“ – каза Андрей Арнаудов.



В момента той е във връзка със спортистката Емануела Толева. И тя обаче все още не му дава най-ценното за всеки мъж.

Преди нея Андрю бе около година с небезизвестната Бориса Тютюнджиева. Тя обаче е с десетилетие по-млада от него и не му даде никакъв шанс да има деца.

Продуцентът дори бе женен преди 7-8 години. Сръбската красавица Даниела Яков беше неговата избраница, но се предполага, че бракът им се разпадна именно поради несъответствие в мненията им за децата.

Тогава Арнаудов не беше готов да стане баща, а сръбкинята – да. Затова се разведоха и сега Дани е повторно омъжена и има три рожби.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.