В България са: Тези четири места сбъдват и най-шантавите мечти! (Ето къде са)

0
309

Тези четири места сбъдват и най-шантавите желания

Най-смелите мечти стават реалност в тези четири места у нас. И това го доказват хиляди хора, които вече са осъществили това, което им се е струвало непостижим блян.

места
На тези места се сбъдват и най-съкровените желания

За невероятните способности на Преподобна Стойна разказва още баба Ванга.

Счита се, че тя е предшественичка на великата петричка ясновидка. Двете са се познавали и уважавали. Пророчицата от Рупите се е прекланяла пред нея.

Лечителката е прекарала 30 години от живота си в село Златолист, недалеч от енергийното место Рупите.



Молбите на хората се изпълняват и те намират спасение от проблемите си в последния дом на Преподобна Стойна-храма на Златолист.

Той е построен още преди IX-ти век, по тракийско време. Носи името на Свети Георги и според вярващите чудото витае там и до днес.

Второто от четирите чудодейни места, изпълняващи желания, е криптата в Руската църква в София. Там е погребан архиепископ Серафим.

Според историята светецът искал да чува молбите на хората чрез писма.

За това стотици хора идват в малката крипта. И поставят писмата си със съкровените желания в кутия, до гроба на дядо Серафим. От храма уверяват, чи никой не ги чете, а после се изгарят.

Хиляди са намерили своето изцеление, след като са поискали това от светеца в писмен вид. Има и немалко случаи, че жени забременяват, след като са помолили светеца.

В Рилският манастир хора от близо и далеч идват с най-смелите си желания и ги споделят пред Свети Иван Рилски, наречен Чудотворец.

Светецът е живял високо в планината около 876 г. и до гроба му се стига чрез тесен проход.

Според поверието, ако успееш да се промушиш през тесния каменен тунел, значи Бог е чул молитвите ти. И дори най-непостижимата ти мечта ще се изпълни.

Вълшебното езерце в пещерата Леденика също изпълнява дръзки мечти. То се намира в края на един от тунелите. Водата лекува и изпълнява мечти. Стига да потопиш ръцете си в нея, гласи поверието.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.