Състоянието на Шинейд О’Конър е отчайващо! Певицата отива към своя житейски край…

0
348

Шинейд О’Конър е много зле, идва ли краят й?!

Скандалната певица Шинейд О’Конър се намира в ужасяващо емоционално и здравословно състояние. Тя има спешна нужда от помощ, но не я получава, поне не от близките си хора.

Шинейд О’Конър
Шинейд О’Конър гасне…

Изпълнителката на Nothing compares to you призна във видео, че страда от цели три психични заболявания, които й пречат да води пълноценен живот. Певицата разкри още, че има суицидни наклонности.

Главната причина за състоянието на Шинейд О’Конър е фактът, че живее разделена от децата си. Те са при своите бащи, с които тя прекрати отношения още преди години.

Днес обаче ирландката се оплаква, че мъжете в живота й изобщо не се сещат за нея и не й помагат с нищо. Тя по цял ден чакала телефонът да звънне, но това не ставало.



„Захвърлена съм далеч от всички близки. Никой не се сеща за мен.“ – вайка се Шинейд О’Конър.

Припомняме, че тази певица се води страшен бунтар. Преди около 25 години тя си обръсна главата в знак на солидарност към независимостта на Ирландия. Именно така изпълни най-големия си хит и стана звезда.

Днес Шинейд О’Конър е вече пълна развалина. Говори се, че скоро дори може да посегне на живота си. Даже и да не го стори съзнателно, хапчетата, които постоянно пие, може да я довършат.

Певицата се лекува от години, но психическото й състояние все още е критично. Очаква се то да става все по-лошо с възрастта. Тя все пак е вече на 50 г. и депресията й от отминалата младост се засилва все повече.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.