Шепот от отвъдното: Принцеса Даяна разкри унизителна истина за Чарлз!

0
636

Принцеса Даяна може да е мъртва тялом, но все още напомня за себе си!

Покойната принцеса Даяна все още живее в английските сърца. Тя никога няма да умре напълно и го доказва всеки ден.

принцеса Даяна и принц Чарлз
Принцеса Даяна срина принц Чарлз дори и след смъртта си

Нейно интервю отпреди години излезе на бял свят. В него херцогинята на Уелс разкрива пикантни неща от своя живот с принц Чарлз.

Онова, което предизвиква най-голям интерес, е любовният живот на двойката. Оказва се, че синът на Елизабет Втора не е бил особено силен в това отношение.

Двамата са имали физически наслади един с друг веднъж на три седмици. Това е определяно от принцеса Даяна за изключително малко и пълно падение.



На всичкото отгоре дори и този „веднъж“ изчезнал след раждането на втория им син. С появата на принц Хари страстта в спалнята на Даяна и Чарлз напълно умряла.

Предполага се, че престолонаследникът не е имал желание да интимничи със съпругата си заради факта, че всичките му нужди са били задоволявани от любовницата му. Това е била Камила Паркър, за която той днес е женен.

Въпреки това, принцеса Даяна намеква, че мъжът й не е бил от най-способните в леглото. Нито веднъж не повторил един акт, което озадачавало майката на Уилям и Хари.

Днес принцеса Даяна е покойница, ала споменът за нея ще преследва вечно принц Чарлз. Говори се, че от чувство за вина той не посещавал гроба й почти никога.

„Не иска да ходи там, защото знае, че е виновен за смъртта й. Ако не беше я наранил така, нямаше да се разделят и цялото кралство нямаше да я погне.“ – пишат на Острова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.