Бременната Деси Слава е в шок и ужас след това, което лекарите й съобщиха!

0
351

Деси Слава не иска да повярва, че е възможно, отказва да го повярва!

Вече е сигурно, че Деси Слава очаква своето второ отроче. Бременността й обаче не върви много гладко, което притеснява близките й.

Деси Слава
Деси Слава спира да работи

Оказва се, че певицата се пренатоварва от работа й това може да се окаже пагубно за плода. Тя трябва да спре с участията си, защото иначе рискува здравето на второто си дете.

Както е известно, работещите в този бранш жени обикалят България постоянно. Днес са във Варна, утре в Силистра и така нон-стоп. Това обаче не понася на бременната жена.

Когато носиш бебе в утробата си, трябва да си много внимателна и да не пътуваш никъде. Всяко пътуване, особено със самолет, може да предизвика спонтанен аборт.



Деси Слава пътува предимно с автомобил, но и това не е много безопасно. По пътищата стават какви ли не ситуации, които могат да предизвикат уплаха, а оттам и проблеми за бебето.

Затова при последния преглед лекарският екип, който я наблюдава, й съобщил, че трябва да спре с работата и да се задържи само у дома. Разбира се, тя може да се разхожда по улиците, но извънградските пътувания не са препоръчителни.

Деси вече няма да може да шофира дори в града, защото и това предизвиква стрес. Тя ще трябва само да се разхожда и да оставя всяко физическо усилие на гаджето си Благой Найденов.

Лекарите са особено предпазливи към състоянието на певицата заради нейната по-висока възраст. Фолк дивата е на 38 г., което крие опасности при бременност.

Припомняме, че първото дете на Деси Слава е вече на 16 г. Майки учи в чужбина, но е много привързан към майка си.

Все още не се знае полът на второто дете на певицата. Тя е в петия месец и затова не може да се каже дали ще е момче или момиче.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.