Ето как да се предпазите от преяждане

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим!

Споделете, ако статията ви е харесала!

Обикновено до това състояние се стига, когато човек е тъжен

Вероятно често пъти ставате жертва на преяждане.

преяждане

Обикновено до това състояние се стига, когато човек е тъжен

Със сигурност знаете, че всяко едно преяждане носи след себе си сериозни последствия.

Едно от неприятните последствия от преяждане, е натрупването на мазнини и излишни килограми. Обикновено до такива ситуации се стига, когато се чувствате тъжни или пък сте сърдити. Тогава човек е склонен да посегне към нездравословната храна и на всичкото отгоре да прекали с консумираното количество.

До този извод са стигнали група американски учени. Хората, които са доволни, усмихнати и са с положителна настройка към живота, стигат до преяждане в много по-редки случаи. Освен това те се хранят здравословно.


Доказано е, че оптимистичното състояние на ума, ви кара да погледнете по-сериозно на бъдещето си, да направите планове за живота си и най-вече да се погрижите за здравето си.
Според доц. Мерил Гарднър, която е от университета „Делауеър“, перспективата на времето помага на хората да направят по-добър избор.

Тя твърди, че когато човек е в лошо настроение, обикновено се фокусира върху това, което се намира във физическа близост и близост във времето.
В този ред на мисли, съветът на учените е да се опитате да лекувате трудните моменти в живота си с приятна музика или приятелски съвет.
Да консумирате нездравословна храна, ще ви излезе твърде скъпо, пише pik.bg.

loading...Споделете, ако статията ви е харесала!

Моля споделете статията и я коментирайте! Благодарим

Няма коментари

Добавете коментар