Ефикасен начин за справяне с мазната коса

0
460

Ще останете очаровани от резултата

Ако и вие сте от хората, попаднали в плен на мазната коса, със сигурност сте опитвали какво ли не, за да се справите с нея.

мазната коса
Ще останете очаровани от резултата

В случай, че вито един от опитите ви за справяне с мазната коса, не се е увенчал с успех, то е добре да опитате този.
Със сигурност този проблем тормози много хора. Напоследък обаче прави впечатление, че все по-голяма част от тях наблягат на употребата на органични шампоани.

Народната медицина също разполага с доказани методи за справяне с мазната коса. Чрез тях не само ще подобрите външния й вид, а и ще решите проблема.
Обикновено омазняването на косата е причинено от твърде многото себум, който произвеждат жлезите.
Именно той е виновникът за мазния вид на косата ви.

Дори не сте предполагали колко лесно е да се справите с този проблем. Всичко, което трябва да направите, е да си приготвите отвара от розмарин.
Тя не само ще ви избави от мазната коса, а и ще стимулира растежа й. истината е, че тази билка не почиства само скалпа, а и космения фоликул.



Пригответе си отварата като запарите 250 мл. вода, към която трябва да добавите 100 гр. розмарин. Оставете сместа да заври, след което намалете котлона и я оставете да покъкри още 20 минути. С охладената отвара полейте косата, след като сте я измили. Използвайте отварата два пъти седмично, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.