Щерката на Елвис Пресли с разтърсващо разкритие в деня на юбилея от смъртта му!

0
361

Елвис Пресли го няма от 40 години, но хората не спират да мислят за него!

Спомените за Елвис Пресли никога няма да изчезнат. Известният като Краля на рока певец остана в много сърца, въпреки че го няма от 40 години насам.

Елвис Пресли и Лиса
Щерката на Елвис Пресли разкри истината за него

Дъщерята на скандалния рокаджия и до днес страда за баща си. Тя обаче знае отлично истината за него, макар че е едва 9-годишна, когато той е открит мъртъв.

„Знаех какъв човек е и че няма да живее дълго. Беше станал 150 кг. и ми беше ясно, въпреки че бях дете, че с татко нещо не е наред. Мисля, че усещах, че скоро ще го изгубя, колкото и странно да звучи това.“ – признава днес Лиса Мари Пресли.

Днес се навършват точно 4 десетилетия от гибелта на Елвис Пресли. Той бе намерен мъртъв на 16 август 1977 г. от Джинджън Олдън, която остана в историята като последната жена в живота му.



„Беше паднал в банята, не можех да го помръдна. Беше напълно неадекватен, тогава разбрах, че е мъртъв.“ – споделя тогавашната красавица.

Елвис Пресли почина от инфаркт, дошъл вследствие на свръхдоза наркотици. Той остави едно момиченце полусирак. С жена си Присила вече се бе развел, когато намери смъртта си.

Не са малко феновете на конспирациите, които считат, че Краля на рока е инсценирал смъртта си. Затова постоянно се твърди, че някой го видял някъде.

Липсата на мотив за подобно деяние обаче показва, че певецът най-вероятно наистина е сред мъртвите. Все пак неговият дух можв би още витае сред нас, защото много хора по цял свят го призовават постоянно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.