Потрес: Ето какво се случва на Златни пясъци!

0
249

Златни пясъци се оказа арена на шокиращи действия!

Летният курорт Златни пясъци е повече от шокиращ тази година. Оказва се, че там пребивават туристки, готови на всичко за пари, твърдят очевидци.

Златни пясъци
На Златни пясъци е шокиращо тази година

Според варненци, които са видели отблизо ситуациите, много от чужденките предлагат физически наслади на младежите, като в замяна искат да бъдат почерпени или да им бъдат поети изцяло разноските по ходене на дискотека.

„Ходя всяко лято на Златни пясъци с надеждата да си намеря момиче, но това, което видях сега, ме потресе. Заговорих една блондинка, а тя ми поиска да й купя хамбургер от „Макдоналдс„. Щяла да ме възнагради щедро за това. Казах й да се разкара, не търся такива жени.“ – споделя един от преките участници в скандалните ситуации.

Според него и младежи като него, доста от чужденките влизали в нощните клубове именно по този начин. Това е шокиращо, но явно се ползва като начин да се спестят пари от девойките.



„С моя авер заговорихме две момичета на едно от заведенията. Казаха ни, че ще ни обърнат внимание само ако им платим входа за една от дискотеките.“ – споделя друг варненски „гларус“.

Порокът на Златни пясъци е пълен, защото други очевидци разкриват, че са виждали как чужденци се отдават един на друг насред плажа нощем, при това с доста хора край тях. Нещо, което е наистина потресаващо.

„Правеха го пред очите ни на един шезлонг. Вярно, че беше нощ, но все пак имаше много хора. Не им пукаше, а може да са били и пияни.“ – разказва очевидец.

Според слуховете, ситуацията тази година е най-скандална именно на Златни пясъци. Там контролът е нищожен и полицията изобщо не глобява нарушителите.

Както е известно, да се отдаваш публично на любов е забранено по закон, тъй като се води като нарушение на обществения ред. Глобите са от 100 лв. нагоре. Защо обаче никой не е глобен до момента, остава загадка.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.