Слънчевото затъмнение носи сериозни промени в живота ви

0
300

Периодът на затъмнение се счита като период на криза

Слънчевото затъмнение от 21 август донесе доста сериозни промени.

слънчевото затъмнение
Периодът на затъмнение се счита като период на криза

При все, че не всички успяха да наблюдават слънчевото затъмнение, то събитието е изключително заради промените, които носи.

Астролози твърдят, че промените от слънчевото затъмнение няма да се усетят веднага, но през следващите шест месеца ще виждате сигнали за тях.
За разлика от лунните затъмнения, слънчевите изпълняват всяко едно от нещата, които сте искали, но на подсъзнателно ниво.

Периодът на затъмнение се счита като период на криза. Когато започнете нещо ново, първо е необходимо да се освободите от ненужното, към което сте се привързали. В повечето случаи този процес е неприятен за хората.



Затъмнението обаче ще ви помогне в кристализирането на мечтите, както и пътя, който трябва да следвате. Нужно е само да имате достатъчно кураж, за да превърнете в реалност всичко онова, което сте си наумили.

Дните след слънчевото затъмнение може да ви изправят пред необходимостта от взимане на радикални решения. Тъй като обаче периодът, в който се намираме е на ретрограден Меркурий, не е препоръчително да предприемате каквито и да било сериозни стъпки.

Не е изключено през този период да откриете качества и таланти в себе си, за които дори не сте подозирали до момента. Именно те ще преобърнат представата на околните за вас, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.