Принц Хари направи разтърсваща изповед

0
263

Той все още не може да прости това поведение

По-малкият син на покойната принцеса Даяна – принц Хари направи разтърсваща изповед, която накара целия свят да настръхне.

принц Хари
Той все още не може да прости това поведение

В интервю за документалния филм „Даяна 7 дни“, който бе излъчен по Би Би Си, принц Хари говори открито за трагичната кончина на майка си.

Той припомни, че принцеса Даяна е била на задната седалка в автомобила, който се движил с висока скорост в парижки тунел, за да избегне папараците.
Принц Хари не крие, че му е било най-тежко да приеме именно поведението на папараците в цялата тази ситуация.

Той недоумява що за човек трябва да си, за да гледаш как едно човешко същество агонизира и да снимаш последните му издихания.
Принц Хари не може да си обясни как нито един от папараците не е направил нещо, за да помогне за спасяването на живота на принцеса Даяна.



При все, че принцесата е имала тежки наранявания в областта на главата, тя все още е била жива. Може би навременната помощ щеше да я избави от смъртта, разсъждава на глас по-малкият й син.

Припомняме, че на 31 август се навършват две десетилетия от трагичната кончина на принцеса Даяна. По този повод синовете й – принц Уилям и принц Хари дадоха най-откровените си интервюта, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.