Внимание! Ето защо пилешките гърди с бели ивици са опасни

0
698

Бъдете особено внимателни в избора на месо

Пилешките гърди са сочени за една от най-здравословните храни.

пилешките гърди
Бъдете особено внимателни в избора на месо

Като цяло пилешкото месо отдавна се е превърнало в най-популярния вид месо по целия свят. То се интегрира успешно във всяка една кухня по света.

Много хора по цял свят спират избора си на пилешкото месо и в частност на пилешките гърди, без да осъзнават колко са опасни белите ивици, които се виждат по тях.
За огромно съжаление отглеждането на птици отдавна се е превърнало в печеливш бизнес и търговците правят всичко възможно да ги изкарат най-бързо на пазара.

Именно този факт отдавна е превърнал всички видове месо във всичко друго, но не и полезно, в това число и пилешките гърди.
Оказва се, че белите нишки, които често виждаме върху пилешките гърди, са кондензирани мазнини. Те в никакъв случай не са полезни за здравето ви.



Най-страшното е, че обикновено тези бели нишки се появяват по месото в резултат на болести, които много голяма част от птиците развиват в производствените фабрики.
Именно по тези бели образувания по месото, бихте могли да различите птиците, които са отгледани в големи фабрики от тези, отгледани в малко стопанство.

Месото от малките ферми, е много по-качествено и наистина е полезно за здравето, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.