Грандиозно унижение за Сузанита: Ето какво се случи на първото й участие!

0
348

Сузанита Мурад се провали тотално по време на своя дебют!

Голямата сцена се оказа кошмар за Сузанита. Младото девойче претърпя голям провал на своето първо участие в заведение.

Сузанита
Сузанита узна, че не всичко е цветя и рози

Проблемите на 14-годишната певица започнали още на входа. Охраната не я пуснала, тъй като не е пълнолетна.

„Знаете ли коя съм аз? Ще ви уволня всичките!“ – беснеела Сузи пред охранителите.

Тя все пак успяла да влезе в дискотеката, тъй като звъннала на собственика, който я е бил поканил за участието. Проблемите й обаче не свършили дотук.



В гримьорната, докато се подготвяла да излезе да пее, Сузанита получила паник атака. Тя се притеснила, че няма да се справи и се наложило родителите й да я успокояват.

Ужасът за щерката на Орхан Мурад завършил със самото й излизане на сцената. Девойката очаквала да бъде посрещната с аплодисменти, а всъщност получила освирквания и викове „довиждане“, пише в. „Галерия“.

Всичко това сринало самочувствието на Сузанита, която допреди това считала, че е вече мегазвезда. Сега я приземили и тя узнала, че може да залезе също толкова бързо, колкото е изгряла.

Сузи има само една песен до момента и това също допринесло за негодуванието на публиката. Много от хората счели за неуместно да се кани изпълнител, който пее само едно авторско парче и всичко останало кавъри.

Сузанита приела доста тежко краха си на първото си участие. Тя се замисляла дали да продължи с участията или да си даде почивка.

А почивка може би ще трябва да даде, защото се говори усилено, че ще участва във „ВИП Брадър“. Той стартира на 11 септември.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.