Непоказвано пророчество на Ванга: Ставаме шейхове на Балканите, при жена управник!

0
681

Пророчеството на Ванга е на път да се сбъдне

Пророчество на Ванга се разказва като легенда. Уникалното пророчество на петричката врачка говори за залежи от нефт у нас. Това сляпата ясновидка е направила пред доайени на минното дело и геологията.

Ванга
Ванга предсказа бъдещето на България

Думите баба Ванга изрекла пред бивш преподавател в Минно-геоложкия университет. Досега 76-годишният мъж така и не може да ги забрави.

Той отишъл при нея, защото искал да я попита за лични семейни проблеми. Лекарите не успели да установят диагнозата на неговата съпруга.

Ходили къде ли не, при всякакви специалисти, но те така и не могли да „разшифроват” болестта й.Баба Ванга го посъветвала при кого да отиде и как да се избави от мистериозната болест. Между другото специалистът я попитал дали има и нефт в недрата на родината ни.

Той бил чувал много да се говори за черното злато и затова й задал и този въпрос.

„Море от нефт лежи под нозете ни. Двама властници ще копаят, ама нищо няма да намерят. Земното масло ке се покаже на жена”, казала врачката пред геолога.

Баба Ванга продължила с още обяснения. Тя казала пред сащисания експерт, че в недрата на България има толкова много „черно злато”. Което ще ни направи шейхове на Балканския полуостров.

Тогава той решил да не афишира публично казаното от Ванга. Все пак времената били несигурни и не се гледало с добро око на баячки и гледачки.

Петролното пророчество на петричката гадателка той запазил дълбоко за себе си.Но сега нещата отивали към разрешаване на пророчеството й.

„Предполагам, че предсказаното от баба Ванга ще се сбъдне скоро. До момента наистина двама властници са се пробвали да извадят нефт.

След Тодор Живков само Бойко Борисов е имал „мерак да стане шейх”. Сега очакванията ни са за жена управник, за да разцъфти и нашата страна.

А и народа ни да стане богат, поне колкото арабските шейхове”, надява се експертът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.