Това наистина ли е Венета Райкова? Вижте я преди 25 години! (СНИМКА)

0
879

Венета Райкова е била съвършено различна като девойка!

Новата водеща на най-гледаното светско предаване у нас се пусна като 18-годишна. Венета Райкова, която оглави „Папараци“, се показа като тийнейджърка.

Венета Райкова
Венета Райкова се е променила много за 25 години

Годината е 1992, а Вени се снима за списание „Жената днес“. Тогава е току-що завършила гимназия и е момиче, пълно с мечти.

Самата тя сподели в социалната мрежа, че тези мечти са станали реалност. Станала е известна и е придобила популярност благодарение и на това списание.

През 2004 г., когато тръгва „Горещо“ по Нова телевизия, Венета Райкова отново застава на корицата на списанието. Днес е третият път, в който тя застава пред обектива на фотографа на изданието.



За тези 25 години Вени се превърна в значителна фигура на българската журналистика. Тя цели 10 години води „Горещо“, след което създаде свое предаване по ТВ7.

Когато тази телевизия фалира, Венета Райкова се зае с писателска дейност и издаде няколко книги с добър успех. Парите обаче не бяха достатъчно и затова отново се върна към телевизията.

Така започна работа в BIT, но наскоро напусна, за да поеме „Папараци“ по БТВ. Новото й работно място е доста обсъждано в последните дни, тъй като тя ще трябва да замести не кого да е, а Николета Лозанова.

Венета Райкова се е снимала и за други списания през годините. Най-известното й участие беше в Playboy, когато преди време оглави корицата.

Интересното от 18-годишната Вени е, че тя изобщо не си прилича със сегашното й „аз“. На първо място има тъмна коса, а и гримът й е тъмен, а не като сегашния.

Вижте я на тази снимка и ще прозрете истината!

Венета Райкова на 18 г.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.