Никол Шерцингер разкри огромната си драма: Дали Гришо знае за това?

0
326

Никол Шерцингер проговори за лошите неща от живота си!

Певицата Никол Шерцингер не е имала само цветя и рози в своя живот дотук. Тя е преминала и през много тежки изпитания, които са й оставили отпечатък завинаги.

Никол Шерцингер
Никол Шерцингер проговори за драмата си

Едно от тях е свързано със здравето й. 39-годишната мулатка в миналото е страдала от булимия, разкри самата тя пред списание Cosmopolitan.

„Беше кошмар за мен. Всичко започна, когато бях на 14 г. Тогава реших, че в бедрата съм дебела. Започнах да бягам усилено, но все не се харесвах.“ – споделя Никол Шерцингер.

Проблемът й е продължил доста дълго. Дори след създаването на Pussycat Dolls, когато вече е била звезда, поп дивата е имала тези терзания.



„Бях вече известна и ме беше срам да призная, че съм болна. Търпях това с години, докато не осъзнах, че не съм виновна за това, което ми се случва.“ – казва още Никол.

Не е ясно дали Григор Димитров знае всичко това за своята любима. Ако не го знае, би била интересна реакцията му.

Булимията по принцип е психическо заболяване. То внушава в болния какви ли не неприятни и неверни неща.

Днес, Слава Богу, Никол Шерцингер вече е напълно добре. Тя е преодоляла напълно всичко, което й се е случило в младостта.

Затова певицата най-после е готова да има семейство. В същото интервю тя споменава, че й се иска до 5 години да има съпруг и деца най-после.

Дали Гришо е мъжът за тази цел, остава да разберем. Все пак тенисистът върти любов с певицата от 2 години и вече е декларирал, че е сериозен спрямо нея. Но пък е с 13 години по-млад от мулатката и това би могло да бъде проблем.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.