Скандално! Принц Чарлз не се поклони пред принцеса Даяна, нито кралицата

0
603

Принцеса Даяна вече не получава почестите, с които малко след смъртта й семейството я обсипваше!

Днес стават точно 20 години от фаталния край на принцеса Даяна. На тази злощастна дата светът се промени, но очевидно не всички във фамилията го осъзнават.

принцеса Даяна
Принцеса Даяна вбесява Чарлз и от отвъдното

Вдовецът на Даяна например изобщо не се е появил на гроба й. Принц Чарлз цял ден не е бил забелязан там, което е донякъде шокиращо.

Според слуховете, той се разсърдил жестоко на покойната си съпруга преди месеци. Тогава излязоха наяве тайни записи, в които тя разкрива подробности от любовния им живот. В тях принцеса Даяна твърди, че с мъжа й правят любов веднъж на три седмици.

Според друга версия пък, Камила Паркър не е пуснала Чарлз на гроба на първата му съпруга. Както е известно, двете бяха в обтегнати отношения и се ненавиждаха.



Скандалът става още по-голям и от факта, че кралицата и съпругът й също не са били забелязани да отдават почести на Даяна Спенсър. Елизабет Втора никога не е била близка с първата жена на първородния си син, но досега винаги е спазвала етикецията и на подобни събития се е появявала.

Наскоро имаше разкритие, че принц Филип е в основата на смъртта на Даяна. Наемният убиец си призна, но надали принцът ще бъде разследван.

Единствените, които са присъствали на гроба на принцеса Даяна днес, са синовете й Уилям и Хари, както и снаха й Кейт Мидълтън. Те тримата са тези, които са отсрамили фамилията, но все пак е логично децата й да я посетят на тази дата.

Припомняме, че на 31 август 1997 г. светът изгуби принцеса Даяна след катастрофа във Франция. Оттогава нищо не е същото, защото цял един народ страда за нея.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.