Чудо: Бг професор победи рака с домашно лекарство! (Излекува се от коварната болест)

0
939

Български професор откри лекарство срещу рака

Лек срещу рака откри български професор.81-годишният проф. Янаки Караджов е микробиолог и еколог. Практикува и лечение с пчелни продукти.

рака
Проф. Янаки Караджов откри домашен лек срещу рака

Преди 25 години той е диагностициран със страшната болест. Откриват му карценом на дебелото черво. Следват сложни операции и отстраняване на 70 см от червото.

„Още като ми поставиха диагнозата, преди 25 години, бях убеден в едно. Че ракът всъщност е хронична вирусна инфекция.При това положение никак не е разумно да ти правят химиотерапия. Защото тя разрушава най-ценното в човешкия организъм- имунитета.Затова отказах”, казва микробиологът.

И решил да си помогне сам, като открие лек срещу рака.Така проф. Караджов започва самолечение със зелев сок, приготвен по негова рецепта.



Професорът разбрал, че само силният имунитет ще го избави от това състояние.Затова се насочил към лактобацилите, които са силни имуномодулатори.

Но не които се намират в киселото мляко, а тези, на които дължим приготвянето на туршиите.Затова слага зеел в бидон, но приготвено по негова технология.

„Във всички рецепти солта за киселото зеле трябва да е в съотношение пет на сто.Но така не можеш да пиеш големи количества зелев сок, защото уврежда сърцето и вдига кръвното.

Затова аз слагам до 0,9 на сто и то морска сол, която има малка част натриев хлорид”, обяснява професорът.

За да стане по-хубав сока слага в бидона няколко ябълки, дюли, царевица и една червена зелка. И го оставя да ферментира 21 дни. После прибавя „главното си оръжие”- 370 г прополис на прах.

Накрая идва ред на хрян или джинджифил, които убиват вирусите. Така сокът може да изтрае и 10 години, категоричен е той.По думите му сокът се пие, докато човек оздравее.

И вече 25 години ученият се радва на отлично здраве.

„Непрекъснато ме търсят. Дойде ли раково болен, веднага му давам една туба със зелев сок.Заклел съм се да не взимат пари от човек, болен от рак”, казва професор Караджов.

Той е помогнал на стотици хора и никога не е взел и стотинка от тях.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.