Гарантирано това са най-вкусните и лесни солени бутерки, които сме яли! (страхотни са)

0
629

Тези бутерки стават за чудо и приказ, нямат насищане просто

Предлагаме ви рецептата за най-вкусните и лесни солени бутерки. Толкова апетитни са, че се ядат не само сутрин за закуска, а просто по всяко време. Докато не ометете тавата, разбира се.

бутерки
Чуднички, лесни и неустоими са тези солени бутерки

Трябват ни 500 грама бутер тесто, 200 грама сирене моцарела, два домата, 150 грама шунка, може и някакви подправки по ваш вкус и избор.

Първо трябва да оставим бутер тестото да се размрази така, както е описано на опаковката му. След като го разстелим върху масата, върху него си поставяме плънката. Важно е да уточним, че бутер тестото не го мажем с мазнина.

Направо започваме да редим върху него парченца от нарязаната моцарела, нарязани на ситно домати и парченца от нарязаната вече шунка.



След това навиваме бутер тестото на руло и го поставяме в тавичка, която преди това сме покрили с алуминиево фолио или с хартия за печене, за да не залепва.

Пъхаме във фурната, предварително загрята на не повече от 180 градуса и оставяме да се пече за около 30 минутки. Тези бутерки се ядат още, докато са топли, защото тогава са и най-вкусни. После спокойно може да си ги затопляте в микровълновата фурна за минутка.

Много са апетитни и всеки ги харесва. Идеални са за сутрешна закуска, а за малчуганите няма какво да говорим. Унищожават ги с огромна наслада по всяко време на денонощието.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.